Valborg

      Rösta på mitt bidrag!
 
 
God respons bland mina fina vänner och även min makes arbetskamrater :) Men jag behöver mer röster, för de som ligger bakom mig får ju också röster, vill ju inte att de kommer ikapp mig ;).
Idag är både jag och Ivan lediga och är hemma med Olivia och myser med henne. Ivan som gillar att pyssla med foton och bilder mer än mig gjorde denna roliga bilden :) Hon leker fågelskrämma mohahahha. All uppmärksamhet hon kan få gillar hon, är det så med era barn också? Hon är även väldigt kärleksfull denna donna, hon vill ofta höra och säga att hon är mitt hjärta <3
 
 
 
 
 
Just nu står en kille och putsar våra fönster, det låter snobbigt att sitta och glo på när man är ledig och anledningen är att jag är urusel på att putsa fönster. Vi har inte så mycket planer för kvällen, båda arbetar imorgon som vanligt när andra är lediga, typ. Troligen går vi ändå till Svängsta If:s firande på fotbollsplanen, hoppas det blir uppehåll och inte blåser så de kan elda lite, det älskar ju barnen. Där finns även lotteri, chokladdjur och fiskedamm för barnen skull. 
 
Kram och hoppas du får en fin korthelg!