Shoot

Igår var även den en bra dag, två dagar på rad gjorde mig oerhört trött idag och Olivia har fått stanna hemma från dagis då hon nu har fått ögoninfektion och ont i örat...
Nu till vad jag tänkte berätta om.
Igår var det åter en stjärnfylld himmel, jag kom körande i bilen och får syn på något väldigt ljust på den annars nattsvarta himmeln. Ett enormt stjärnfall som säkert varade 3 sekunder (det kändes långt).
Det är oerhört svårt att beskriva det jag såg och upplevde..jag önskar du kunde fått se och förstått min beskrivning av detta. Det var så mäktigt och större än något stjärnfall jag sett. Det var som en adrenalinkick som varade en halvtimme, så häftigt!
Självklart önskade jag mig något och sedan köpte jag en lott...blev dock ingen vinst ;)
Så till flugan hmm.
På morgonen hörde jag ett surrande som om något fastnat i mitt nersläppta hår och jag slängde runt håret och ljudet försvann. När vi sitter vi köksbordet undrar jag för tredje gången vad det är som kliar mot vä. armhåla. Jag drar handen innanför min bh och känner på det som kliar, tar upp det och ser att en stackars fluga somnat/dött i min bh..Varför? Örrrk, fattar du va äckligt??
Önskar Dig en fin helg!