Mina intressen

Jag älskar film, när den är bra i mitt tycke. Jag har troligen (enligt mig själv) en ganska bred smak, men gillar porträtt av intressanta människor. Det viktigaste för mig är att filmen ger avtryck och att mina tankar om ämnet/personen i filmen fortsätter även efter. Ibland kan det vara skönt att inte lägga ner hela sin själ på en film och då ser jag även andra filmer helst då drama, men kan se thriller, action och en romantisk komedi. Jag vill här i bloggen försöka berätta om de filmer jag ser om ni vill läsa om det. Kanske jag inet ens kommer ihåg att skriva om filmen, vi får se.
 
 Tanken om att skriva om detta i detta inlägg är för att jag hade velat gå och se Leos nya film. Problemet är att jag inte möjlighet den sista veckan och nu verkar det som om filmen inte visas mer, jo på lördag, men då jobbat Ivan kväll...
 
Tecknad av Ivan
 
 
Kan väl säga att den som väntar på något gott ;)
 
 
På tal om gott, det är underbart att ha kommit igång med träningen, vattengympa, gym och löpband i kombination, känns rätt för mig just nu. Jag mår oerhört bra och känner att lyckohormonerna bara spritter efter ett pass och jag längtar hela tiden efter nästa möjlighet. Hoppas det varar!!!
 
Jag har börjat arbeta och det känns ok, skönt attt träffa mina fina kollegor och härligt att komma igång och känna efter. Det finns dagar då jag känner mig superstark mentalt, men även dagar då allt blir sämre, men allt går framåt.
 
Skickar en massa glada och varma kramar till Dig!