Halvt?

Jag har fixat det mesta idag. Lampan är bytt men sitter inte fast, Inte direkt en favoritbil vi köpt precis ..Sen är det bara att färga håret imorgon om jag kommer ihåg det.

Innan har jag inte tänkt på att det är ett helt nytt år på gång. Men i eftertanke kommer det bli ett nytt år med nya förutsättningar känns det som. Vi pratade om det jag och maken, att allt känns positivt. Det händer lite saker/ planer som kommer igång till det positiva. Även att vi båda har heltidsarbete är en förändring, men det kan också komma bli tufft när vi inte är vana. Vi får göra upp en plan på det också. Nu dags att vila så man orkar se raketerna och skåla tolvslaget imorgon natt.

Fix

Orkar egentligen inte, men idag måste en del fixas och klockan har redan börjat ticka på.

Frågan är vart jag ska börja, magen kurrar så det får bli ett kokt ägg och lite skinka först. Jag sätter ner kraven lite och stressar inte idag och det vet jag ju hur det går med det.

Fattar inte varför jag är så trött idag bara. Jag drömmer mig till varmare platser medans jag försöker elda upp värmen här hemma. Ska lämna in en 25:- vinst på Triss, måtte den nya lotten innebära tillräckligt med pengar för att jag ska bli nöjd, vad det nu innebär.

Snart ledig igen

Det ska bli skönt att var lite med familjen igen. Nu är troligtvis nyårsmenyn bestämd. Det jag plockat ihop verkar vara spännande för oss alla. Jag längtar och tycker det ska bli jättekul, får väl till och med sminka mig lite fint och sätta upp håret dagen till ära. Raketer blir det inte i år heller, det duger fint med alla andras pengar som sprängs upp i luften. Maken fick semester både dagen D och efter, så skönt för oss. Nu vet jag inte om jag har några löften inför det nya året. jag brukar aldrig ha det för jag har så svårt att hålla dem. I år vill jag försöka, jag vill kunna vara motiverad och kämpa för något, jag ska tänka ut på vad som skulle kunna passa. Det kanske är att jag ska anmäla mig och genomföra vårruset, eller kanske att fortsätta den linje jag startat, fast det tycker jag inet ska behövas ett löfte till, det har jag ju redan gett, eller hur? Om jag inte skriver så mycket innan fina aftonen så önskar jag Dig ett Gott Nytt År!