Träning och sol

Ja nu är träningen igång igen, men den där konditionen tappar jag snabbt. Jag ska prioritera löpningen också. Tjejmilen närmar sig och jag är långt ifrån att hantera en mil. 

Igår blev det gym på förmiddgen med mycket proteiner till frukost. Tur att det var vind på kvällen, för då var vi 4 tappra krigare som svettades Tabata i sommarvärmen. Vatten, vatten och vattenmelon fick de bli.

Kategori:

Pergolux

Massa arbete, tabatafest och pergola

Det bästa i livet är när barnen mår bra, de sprider då en oerhörd glädje kring sig. Att en spann vatten och ett äppel kan ge så mycket glädje.
Det har blivit en del fix i trädgården denna sista vecka. Det blir liksom lite roligare när det är varm och solen skiner....även om jag känner att nu behlver vi lite regn. Det bästa med fixet är vår nya oas i och med vår Pergola.
Kategori:

24 maj

Idag är en riktigt bra dag och jag hoppas att det fortsätter så. Tränat hårt, tvättat en maskin och hunnit äta en riktigt god lunch.Det blir jobb  ikväll men jag kompar lite så det känns så bra. 

Ärligt talat så trodde jag för 2 veckor sedan att jag aldrig skulle kunna jogga lr träna som jag redan gör så länge som jag har min plupp, men det går utmärkt. Lite knas är det dock, hade jag ätit lite mer så hade jag haft mer ork tror jag. Så nu ska jag öka upp lite kalorier...känns mycket märkligt.

En roligt grej, 10 kg känns, det väger en faktiskt en del. 


Kategori: