Våren kommer

Om någon timme är det mars månad och det är underbart att vintern är på väg bort. Den har inte varit jobbig men ändå härligt med lättare kläder och stundande semester.
Jag och mamma har kommit igång med promenaderna igen, vilket känns skönt.

Jag har jobbkväll framför mig inorgon sedan 3 dagars ledighet och hoppas vi kan hitta på något kul som inte är för dyrt ;) jag har ju badkort nu så det känns lite skönt, kanske ett litet dopp och en simtur för vår tannalöse femåring.
Kram take care

Älskade sol

Det är underbart vad solen ger energi. Den får mina tankar att flyga iväg åt flera håll och kanter. Jag längtar efter ledighet, utflykt vid havet med våra vänner. Hotellövernattning, att jag når mina uppsatta mål och framför allt friskt i familjen.
Men samtidigt får man tänka till och leva i nuet, för längtar man hela tiden bort så glömmer man här och nu. För att komma tillbaka till solen så är denna sagen egentligen helt underbar och jag hoppas denna känsla kan hålla i sig, så all känsla av stress inom mig försvinner. Jag förstår inte hur det kan kännas så inom mig bär jag egentligen inte har någon plan uppbokad, mer än jobb och allt som ska fixas hemma såklart.

Hoppas ni haft en bea helg, min har varit bra trots jobb, kul va? Låter som mitt jobb är världens sämsta men det är det ju inte, bara hemskt jobbigt på helgerna. Jobb i em sen ledig imorgon i alla fall.
Kram!

Ingen feber

Det verkar som febern flygit ur huset, peppar, peppar...
Vi har ukväll kikat på melodifestivalen och det var rätt vinnare denna gången. Måste sova nu är väldigt trött.