En skön dag

Har nu rast på jobbet och allt rullar på fint idag. Även gårdagen på min andra arbetsplats var fin. Magen är i god form och jag har inte längre någon smärta. Jag har nu all möjlighet att må bättre igen och sträva framåt. 
Alla längtar vår och även jag. Det räcker med att få se och känna solens varma strålar en stund för att den ska väcka liv i en. Hela kroppen suktar efter denfinaste tiden på året - VÅREN -, den kommer när den kommer och längtan dit är härlig.
 
Jag har återtagit träningen och älskar känslan efter ett träningspass. Det finns många därute som inspirerar mig så. genom sina bloggar Nina, Helen och Hanna. All push jag får från Christel, Ingela, ER, familjen och vänner betyder också mycket.
 
Vi hörs snart igen. Kram alla ni Fina!

Nyhet om Krakel och Spektakel

Som jag tidigare berättat om tidigare så går Krakel och spektakel av stapeln 26-27 april. Jag vill informera er om en jätterolig nyhet.  Zillah och Totte kommer dit på söndagen.
 
 
  
 
Hur kul som helst för alla barn och för den delen även oss vuxna ;) 
 
Det kommer även en till gryma kvinna till mässan. Den underbart fina"Malin ”Fnulan” Martinsson är inte bara 3-barnsmamma, egen företagare och bloggare på femme.se utan kan nu även titulera sig som Barnboksförfattare. Vi är stolta över att ha Malin på plats i Halmstad Arena under hela mässan där premiären för hennes bok om Militta äger rum. Högläsning och signering på plats! Varmt Välkomna till Halmstad i April Malin & Militta! Läs mer på www.militta.se. Malin hittar ni på www.femme.se/fnulan"
 
 
Fnulan & Militta
 
 
Klicka dig gärna fram och läs mer om mässan på deras hemsida. 
 
Jag kommer, kommer Ni?

What da föck

Så kom det jag oroat mig för. Feber. Har funderat både på sjukdom och överbelastning och varit lite orolig över träningen. Jag vill inte komma igång för tidigt och jag vill inte heller tappa lusten/motivationen.
Lova att peppa mig om jag blir en slöfis ;)

Feber brukar bara dyka upp max ett dygn, men denna gången är det inte så. Krya på mig ;)

Hoppas du mår bra?
Kram