Bredbands...et

Jag är så jävla besviken så jag vill inte ens ge dem en rätt skriven rubrik. 

För några månader sedan sprang två yngre män (host... pojkar) runt och ville att alla skulle skriva på avtal med dem om att gräva och installera fiber till våra villor. Några veckor efter att de ljugit fram ett avtal till oss såg vi att flera hade reklamskylt för företaget som "kallar sig" bredbandsbolaget. För någon dag sedan fick vi ett snyftande mail om att de markulerat värt avtal om fiber...men en historia om att för få skrivit på ett avtal  Andra bullar var det när de sprang runt och bad folk skriva på avtal.  då var det lovord om att OAVSETT HUR MÅNGA SOM SKRIVER PÅ så kommer ni få i mars månad. Kompensation för reklamen vi gjort för er i flera månader tack!!! Det lär ju INTE bli Bredbandsbolaget som kommer med internet hit när vi skaffat fiber på annat håll iaf.

Hit med lite kärlek folks 😍 


Bilden ovan är från Gotland och jag försöker få oss dit igen.....

Bättre än jag trodde

Ikväll mår jag bättre än vad jag trodde jag skulle göra. Det är mycket jobb, skola och ensam tid med barnen denna helg. Det är ändå inte så stressade för mig. Jag hinner tom skriva här ju. Jag har mass andra saker i huvudet  Tjejmilen, tankar om sommarsemester och planering för NY- resa. Tipsa gärna om du har något trevligt att berätta om för mig. Vad har du för planer?


Älskar att resa och framförallt då allt man upplever tillsammans. Alla minnen man får och faktiskt tiden innan resan då man längtar och längtar.

Kram vännen !

Gott nytt år!

Det behöver väl inte vara så att man måste bortförklara när saker inte blir som tänkt ... Nu är svägerskan med 3 barn nerflyttade till lilla Svängsta. Vad hon kämpat och jah en del också faktiskt. Nu är hon i alla dall på plats och det är mysigt att ha dem nära. Kusinerna träffas varje dag just nu.

Dags att lägga in en extra växel inför första salstentan nästa tisdag. Wish me luck.