Skärpning

Jag känner att jag måste strukturera upp lite framöver, jag har redan förberett ikväll, känns fint. Jag har ätit för mycket onödigt och fel i helgen, så får det inte gå till. Fram med citronvattnet och kämpa vidare!

Ikväll har vi kikat på film jag och Jessica, den var väl ok, men en sådan där film som bara trallar på utan att det händer särskilt mycket och hände det något så kändes det inte på rätt sätt, men helt ok att slöa framför. Önskar att Mija var här imorrn när jag och Ivan ska kika film <3

Igång

I med färgen i håret för att dölja de vita stråna, de är inte gråa om du undrar.. Nä vita, jag får väl bli blond snart så syns de väl inte lika väl ;)
Snart ska jag tjejmysa med fina Ingela.
Trevlig helg!

Vab

Idag får jag låta bli jobbet då det fortfarande inte friskt i huset. Själv har jag ont i en axel och det blev så otroligt mycket värre när jag hade burit och satt ihop crosstrainern. Det har varit så mycket ont på senaste så jag blir trött på mig själv. Magkatarr, migrän, iscias, öronvärk till och från och nu axeln. Är jag klen eller är det de ctra kolirna eller åldern?
Vi har pratat om vårruset och jag hoppas jag kan genomföra den med några lättare steg, även om jag förstår att jag inte kommer ta mig igenom joggandes alla 5 km. Det ska bli roligt.
Bio ikväll då ;)