Påskat

Uppe i ottan med snöskottning och tidig morgon hos Fam. Ohlson, det var länge sedan vill jag lova, men Frun träffar jag snart igen :)Efter lunch bar det iväg till Karlssons i Bräkne-Hoby för att köpa ramar till Ivans fina teckningar som ska upp på väggen, där fick jag napp på en fin blus som jag hade på ikväll. Dagen avslutades på ett trevligt och avslappnande sätt hos mina föräldrar. Perfekt med gult och självklart Pepsi Max till det. Nu är det sent om man tänker en timme framåt ;)
Kategori:

sen natt och tidig morgon

Jaaa äntligen är jag ledig två dagar i sträck, eftersom jag jobbade till 23 och var uppe tidigt så slappar jag nu i soffan. Ikväll blir det en runda till mina föräldrar för att umgås och äta lite påskbord. Igår var Christofer här. Barnen bara älskar honom och det är underbart att se deras lycka när de umgås.Vi åt en mycked god middag ihop innsn jag skulle till jobbet. Det är oerhört skönt att ha en man som älskar att göra mat och gör det så bra. Här följer några instabilder på maten från igår. Supergod, skönt att det blev rester att mumsa på sen ;)


Nu sitter tjejerna vid datorn och sjunger så glatt, mitt mammahjärta slår hårt, denna oerhörda kärlek jag känner för dem får mina tårar att rinna ....

Puss å kram en sån här dag :)
Kategori:

Låååång fredag

Jaha en lång dag var detta. Har jobbat och är ganska trött såhär dessa dygnets timmar. Ska lägga mig så snabbt jag kan för imorrn blir det upp tidigt. Jag är ledig lördags och söndag och har tack och lov inte så mycket planerat. Jag har inet haft mer än 1 dags ledighet i sträck sedan Ullaredstrippen, så nu har jag egentligen en massa att ta igen, men jag ska bara umgås med mina barn.
Maken jobbar hela påskhelgen, men vi träffas iaf lite varje dag =)
Hoppas er påsk börjat bra och att ni får det mysigt och kan umgås med era kära.