Då var det lördag, igår

 
 
Efter bion för barnen och papporna blev det såhär roligt en lördag hos vänner, barnen lekte som vanligt huller om buller och hade jätteroligt. Även vi vuxna hade skoj. Det är så lättsamt att umgås med sina nära vänner, man behöver liksom inte göra sig till (brukar jag nog inte göra ändå ;)) och det var avslappnande.
 
Vilken fredag- söndag jag haft. Fina vänner både fredag dag på lekplatsen i Olofström och kvällen med bio med Jennifer och Jessica. Lördagskvällen hos vänner och vår fösta övernattning hos dem. Nu har jag inga detaljer som jag delger i detta inlägga så det får bli lite av en upprapning av vad vi gjort.
 
Söndagen har varit relativt slapp, men morgonmys hos Ohlsons och sedan firande av min mormor som blir 75.
 
Det var supergod mat och tårta och stämning. Mormor sprang runt och fotade och filmade med sin Iphone och verkade må bra av att hennes barn, barnbarn och barnbarnsbarn samlats. Jag vet inte om hon vill få sitt foto här på bloggen, så än så länge ligger jag lågt med det.
 
Vi hörs, jag hoppas Du har fått den helgen du såg fram emot. Kram!

En perfekt fredag

Igår var en bra dag på många sätt. Lekplatsbus för barnen med Ingela och Christels barn. En del snack för oss vuxna när barnen inte drog efter hjälp el. ramlade ;)

Det var fler trevliga familjer på lekplatsen som vi fick möjligheten att prata lite med, så fint.


Vi tog en lunch ihop då det fick bli en kebabsallad.

Sedan fyndade vi en del i Olofström med skoinköp och bikini till B mm.

Lite stressad susade jag hem för att bli hämtad av syster Jessica och vår väninna Jennifer ;) Nya väninnor ;)

Vi satt på thaien och åt en bit, snackade och skrattde, även detta en fin känsla i kroppen.

Jag hann med shopping både på Villervalla och bolaget innan den dåliga Tyskungen på bio.
Tack alla för en superbra dag i Mitt liv!!! Tycker om er så mycket♥

En bra start

Just nu önskar jag ju att jag hade kämpat i 6 månader och den största övervikten vore borta. Det låter lite patetiskt att säga att första dagen gick jättebra för den har ingen större mening om jag inte fortsätter.
Hör här, dagen gick väldigt bra och man tappar ju mycket vätska första veckan och inte särskilt mycket fett, ändå är jag glad för 1,2 kg som vågen visade minus.
Nu är det bara att fortsätta och jag tro jag tar en promenad idag och sparar crossen till imorgon så jag inte tröttnar på den, låter det dumt?
Först och främst får jag hoppas på uppehåll för jag ser en del mörka moln här utanför vårt lilla gråa hus.
Nedan är en bild från gårdagen tramp på crosstrainern som stått och glott på mig 1 år nu, fatta de, lägga nästan 5000 kronor på något som man bara änvänder 20 gånger, men nu kör vi?