Trött

Det blir inte mycket med bloggen just nu. Jag är trött och den energi jag har får jag lägga på familj och allt vad det innebär och jobb.

Så ikväll lägger jag i alla fall ut lite bilder på vad vi hittat på.

Kram alla fina. Saknar förra helgen!

Flow?

Massor av tankar snurrar om vad som gör att man gör och beter sig som man gör och att ibland gör man inte det som förväntas av sig sjäv eller andra. Jag kommer inte med något särskilt exempel, men det är väl så för oss alla? Självklart är det olika från person till person och vilket umgänge och flertalet andra saker kring en som påverkar det.
 
Just nu vet jag inte hur det kan fungera så bra för mig med motion och kost. Jag har flertalet gånger i mitt liv varit taskig emot min kropp. Det har varit den ena bantningen efter den andra. Nu ska jag förändra mitt liv och sedan har det gått åt skogen. Nu känner jag att jag är inne i en positiv del i mitt liv, motionen fungerar som JAG önskar, även vikt och mat. Jag vill försöka göra allt jag kan för att behålla denna känslan och jag vet att det är svårt. Hoppas denna gången det är bättre och att jag lyckas komma i mål, det var länge sedan...
 
Total viktnedgång 12/8- idag -6,8 kg, sakta men säkert?
Kram