Mina intressen

Jag älskar film, när den är bra i mitt tycke. Jag har troligen (enligt mig själv) en ganska bred smak, men gillar porträtt av intressanta människor. Det viktigaste för mig är att filmen ger avtryck och att mina tankar om ämnet/personen i filmen fortsätter även efter. Ibland kan det vara skönt att inte lägga ner hela sin själ på en film och då ser jag även andra filmer helst då drama, men kan se thriller, action och en romantisk komedi. Jag vill här i bloggen försöka berätta om de filmer jag ser om ni vill läsa om det. Kanske jag inet ens kommer ihåg att skriva om filmen, vi får se.
 
 Tanken om att skriva om detta i detta inlägg är för att jag hade velat gå och se Leos nya film. Problemet är att jag inte möjlighet den sista veckan och nu verkar det som om filmen inte visas mer, jo på lördag, men då jobbat Ivan kväll...
 
Tecknad av Ivan
 
 
Kan väl säga att den som väntar på något gott ;)
 
 
På tal om gott, det är underbart att ha kommit igång med träningen, vattengympa, gym och löpband i kombination, känns rätt för mig just nu. Jag mår oerhört bra och känner att lyckohormonerna bara spritter efter ett pass och jag längtar hela tiden efter nästa möjlighet. Hoppas det varar!!!
 
Jag har börjat arbeta och det känns ok, skönt attt träffa mina fina kollegor och härligt att komma igång och känna efter. Det finns dagar då jag känner mig superstark mentalt, men även dagar då allt blir sämre, men allt går framåt.
 
Skickar en massa glada och varma kramar till Dig!
 
 
 

Jenny tror hon kan

Hahah jag tror jag dör. Jag har nog aldrig skrattat så mycket åt och med mig själv som idag. Jag var på gymmet med syster och min make.Jag lovar att det kunde blivit betydligt värre än såhär. Detta är en liten brännskada.Jag går på löpbandet och tappar min flakskkork på plasten och tänker att jag klarar nog böja mig och ta upp den om jag går snabbare..... javisst rätt som det är försvinner benen för mig och jag hinner knappt förstå vad som händer. Helt plötsligt slår den här grova men dock mjuka kroppen med en duns rakt in i väggen bakom mig. Hahaha jag lovar jag skrattade så. Det var min lilla men så roliga vurpa... jag kunde se alla Youtubeklipp framför mig. .. sånt händer aldrig mui ;)Kramar!!!

Arg el. förbannad

 Det spelar ingen roll vad jag kallar det, men jag är väldigt besviken och lite arg. Jag har de sista 2 veckorna tränat varannan dag, vattengympa och sista veckan 4 gånger på gymmet. Jag har inte ändrat maten jättemycket, men småsaker har förbättrats och nu står vågen på +2 kg. Säg inte att muskler väger mer, för det första är det svårt aför et kvinna att få 2 kg muskler på så kort tid och för det andra hade ju fettet försvunnit om jag hade byggt muskler?
 
Det är bara att fortsätta "kämpa" jag älskar ju att jag kommit igång med träningen, jag får väl lägga ännu mer kraft på maten och undvika godis på lördagen, ganska trist, men jag måste acceptera att min kropp är sådan. Fokus är nu mer på hur jag ser ut och att vågen inte hänger med kan jag kanske försöka tänka bort lite. 
 
I fredags åkte jag Mija och Jessica till Lund för att fira Jessica 35 år. Lilla Signe fick förstås följa med då hon ammas. Vi var på The Bodyshop och blev sminkade. Vi shoppade lite på NOVA Lund och sov på Scandic.
Ett värdefullt dygn för oss systrar. 
 
Önskar dig en fin vecka, Kram!