Livet i övrigt

Det är ju inte så att bloggen bara kommer handla om hälsan. Det blev bara för mycket just i slutet på förra veckan. Jag hade planer för vad jag skulle skriva om idag; men det liksom blåste bort, hahhaha. Kunde det handla om den just nu rådande vackra hösten; eller att jag tänka roadtrippa till Skåne med familjen i helgen? Eller kanske det var just om träning eller min förkylning.
 
Nää nu kom jag på det. Jag har valts ut för att testa en ansiktscreme från L300 som idag kom med posten.
Jag trodde att det skulle vara dagcreme; nattcreme och rengöring och att det skulle testas under en tid. Nu är det en ansiktscreme som jag ska använda dag och kväll utan att ändra på mina andra rutiner OCH jag ska lämna utvärdering om en vecka. Denna måste vara magisk ;) Jag återkommer alltså om en vecka till dig också.
 
 

Tankens makt

Det har gått bra, tänkte säga bättre än förväntat, men jag vet inte riktigt vad jag förväntat mig..
Att jag gått ner i vikt är ju inte riktigt sanning, man kissar ju som alla säger ut en del i början, men det är ju en push när man ser att något händer i kroppen.

 Det har varit jobbig och jag skäms inte för att skriva detta. De som inte varit i liknande situation förstår de inte heller. Jag sitter inne på ganska mycket kunskap om mat och motion så jag är inte obildad, dum eller lat. Jag har svårt att hantera vissa tankar och känslor.


Efter vi jobbat och Bianca simtränat igår så åkte vi till Kofsa för att leta björnbär. Det blev väldigt få bär, men en underbar timme vid havet, stenar, tallar och solnedgång. Hela familjen var så lycklig och barnen sprang, sprang och sprang. 
-Snälla, hit måste vi igen vrålade Olivia! 
Visst är naturen vacker och mäktig!?Kategori:

Bloggen som ventilation

Jag kommer framöver skriva av mig mer om mina känslor om hälsa, kost och motion. Hoppas att det kan sporra mig framöver. Det kommer bli blandat och jag tror det kommer bli ganska ärligt.


Det första som är tänkt är att nå en vikt på minus 5 kg. Visseligen har jag stort fokus på vikten, men den innebär ju även en lättare jogging och mindre trötthet desto mindre man bär runt på. Så är det för mig i alla fall. 
Kategori: