Visby

Sista dagen blev förstås en given Visbyrunda som vi måste se mer av. Vi hann tyvärr inte med så mycket då vi prioriterade lite fel i början genom att shoppa lite.

Efter shoppingen åt jag den bästa hamburgaren ever. Ren njutning! 
Även Bianca tog samma mat som mig.
Jag älskar gamla städer och dess vackra hus och kultur. Det är så lätt att komma nära staden med bilen, kanske för nära då det skulle vara skönare om vissa delar av Visby hade varit bilfritt!Kolla så mysigt att bara strosa runt i dessa kvarter och även hitta en liten godisbutik för att köpa lite gott till båtfärden hem.


Njuta av en fika med extra kärlek?Det fick även bli ett besök i Visby Domkyrka och Stora torget.
Kärlek till alla oavsett vem du är, vem du älskar, vilken färg din hud har.

❤💙💚💛💜
St:Karin ruin.Nu är vi snart hemma och jag hoppas familjen vill på återbesök. Har du tips till oss om andra platser att besöka i Sverige?


Kategori:

Blå lagunen och Fårö

Vi upptäcker och älskar vad Gotland erbjuder oss.
3:e dagen kom och vi åkte iväg norrut. Bara att köra runt här på Gotland ger mycket för ögat och själen.

Först ut var den Blå lagunen och jag måste imponera dig med att tom jag badade. Jag fick höra att man inte kan säga att man varit där på riktigt om man inte badat, så vad gör man inte för grupptrycket. 
Vi hade gjort iordning baguetter som vi avnjöt i solen vid strandkanten.
Vi körde vidare och tog båten över till det så vackra Fårö. Vilken ö!
Först ut raukfältet Digerhuvud.

 
Det tråkiga var att 2 av 4 var nöjda med middagen. Här är en nöjd!
Självklart smakade vi saffranspannkaka efter middagen


Inget Fårö utan en känsla av Ingrid och Ingmar Bergman vars gravar är vid Fårö kyrka.


Molnen tornade upp sig och det var dags att bege oss hemåt efter en underbar dag. Vi vill tillbaka!!

Bästisarna Tänk att vi har haft vädret med oss hela tiden 21 grader och lute växlande molnighet. Föst när vi var på väg hem kom det kyligare vindar och lite regn.
Kategori:

Kneippbyn och Högklint

Så klart man måste se vad Gotland har att erbjuda oss. Vi kommer bara nudda vid vad denna vackra ö kommer att erbjuda, men här kommer lite.


Det blev mycket Pippi, både huset med rolig rutschkana och teater. Visst har man lite förväntningar på det mesta man har planerat och även dagens äventyr.
Det blev inte riktigt som vi förväntade oss för 1000 kr, men vi hade de både mysigt och roligt tillsammans.Min arbetskamrat gav tipset om naturreservatet Högklint och dess enormt vackra utsikt.Jag älskar det ögat ser på denna speciella och vackra ö.Kategori: