Sopot och vidare mot shopping

Vi strosade sedan runt i Sopot och kikade in på flera restauranger och fik trots att vi var så mätta och belåtna. Det som frestade mest var nog chokladen....

Vi fick även gå en runda på Monte Casino, jag som längtat efter att få se huset som ser så ostadigt ut.

Nu hade vi på oss 3 timmar att kika runt och shoppa i Riviera Galleria. Ett megastort shoppingparadis med 250 butiker. Jag tror vi hann med 10 hahaha. Hit vill jag igen, även om det mesta inte var så billigt som jag trodde det skulle vara i Polen. Fast det var oerhört fräscht, mycket fräscht!

På båten hem hade vi spat uppbokat 22.45 bara för oss själva.... gissa om jag somnade gott efter det.Det blir en Polenresa framöver, gärna en med familjen och en med vänner. Nära och superbra nu när man fått en del tips. Vill du veta mer så bara fråga så ska jag försöka finna svar.

Kram och tack Stena Line!

Alcazar

I söndags var vi på Metalldagen i Olofström och syftet var att få se Alcazar uppträda.Vädret var ok, men vi borde ha tagit med oss jackor så det blåste lite kalla vindar då och då.

Men vad de hade fixat det bra. Allt var gratis och vi fick Korv.m bröd, glass, popcorn, fika, disktrasor och barnen fick rida både på ponny och åsna. Det fanns 3 karuseller och barnen fick en varsin påse godis. Det fanns flera lotterier där vu vann böcker och en vinst att hämta på Sparbanken i Karlshamns.

Vilken fest en söndag liksom.

Dagen avslutades med

Sedan avslutades festen med konsert och då sken solen så fint. Ville bara du skulle då veta. hahaha.

Efter Mera Spa...

 
Efter vårt härliga bad gick vi upp på den härliga solterassen som är belägen uppe på taket. Måste vara en cool känsla att bada i den poolen.
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom ut från hotellet hade Alexandra beställt cykeltaxi till oss. Hahhahah det var roligt att glida fram på strandpromenaden och kika på hus, människor och få små glimtar av den vita ljusa stranden som finns i Sopot. De måste haft starka ben dessa killar. Jag vill definitivt att mian barn ska uppleva detta. Både cykelturen och att bada och basta i det varma Spat. Det finns tom chokladbad som behandling för barnen, de hade älskat det.
 
 
 
 
 
 
Åsa och Fulan ser lyckliga ut
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hade det varit bättre väder hade vi ägnat mer tid här på
strandbaren Zatoka Sztuki, men vi fick i alla fall en glimt av ett härligt strandliv.
 
 
 
 
 
 
Vi tog en liten promenad och blev fint välkomnade på hotell Sheraton för att äta på deras restaurang
 
 
 
 
 
 
 
Titta vilken utsikt över pir Molo, 500 meter lång promenadbrygga.
 
 
 
 
Maria med huvudrätt innehållande anka. 4:e av 5 rätter. Den var Stark men så god, nästan så jag ville slicka rent tallriken. Svettes pyste nog hos oss alla.
 
 
 
 
Ett perfekt avslut var ändå Tapiokapuddingen med sin mjuka och lena smak med tillhörande frukter. Den fick smaksinnet att dra sig tillbaka från det starka vi startade med. Jag måste få tag på tapiokagryn och låta mina nära få smaka denna goda pudding.
 
 
 
Thank you Sheraton for a very nice and hot dinner and special thanks for your service Katarzyna Pawlak.
You are Brilliant!
 
Vi fick även kika in i Vinoteket och i Cigarrummet, men då det var så dov belysning fick jag inga fina foton därifrån, men klicka HÄR så kan du kika på lite bilder som hotellet själva har lagt ut.
 
Här finns en fin video du kan kika på för tips!
 
 
Kategori: Allmänt
Taggar: #stenalinestorytellers