Såja

Nu känner jag på allvar att infektionen lättat och att jag är på väg tillbaka, men en del kvar till träning, som jag längtar. 
Jag har arbetat idag och det är så trevligt med fin kollega.

Har du några trevliga planer framöver? Hur ser du på din närmsta framtid? Jag känner att hösten är som en sorts nystart, allt kickar igång igen. Jag ska sätta mitt fokus på det som betyder mest, familj, vänner och träning. Först trippen till Sthlm.

Suddig bild, men med kärlek !


Kategori:

Onödigt

Här ligger jag och är just nu feberfri... inatt 38.6 och huvydvärk och sedan massiv svettning efter Alvedon och Voltaren. Jag kan tyvärr inte jobba denna helgen, så min kollega får gå in och ta de passen som jag egentligen hade bytt till mig, känns inget skoj. Är man sjuk så är man. Jag kommer inte ihåg när jag hade feber ihop med förkylning sist... alltså ovanligt för min del. 


Det är så oerhört frustrerande att de är just nu. Så länge som jag planerat och tränat inför tjejmilen som är nästa helg. Jag blir faktiskt ledsen. Hoppas du får en fin helg och njuter av dina planer. Kram 

Längtar tillbaka till Mallorca

Kategori:

Vardagen

Jag sitter här på vår altan hemma i vår lilla by. En enstaka bil puttrar förbi nångång. Solen skiner, några fåglar låter lyckliga. 
Jag sitter här och låter solen skina på mina brunbrända kinder samtidigt som jag njuter kaffe, härlig sensommardoft och vald ensamhet. Är detta vardagen 😉
Kram till dig !

Kategori: