Lekplats

Det är ibland ganska skönt att packa picknickmat och filt för att bara dra till en skön lekplats. Det är precis vad vi gjorde i torsdags.


 
Här klättrar trollet i trädetNågra timmar ramlar iväg och både barn och vuxna är ganska nöjda efter lite rörelse, slapp, fika och framförallt frisk luft med miljöombyte.

Vi gillar lekplatsen i Olofström mer än våra egna i Karlshamns kommun. De lägger mer energi på den lekplatsen och har utökat den sista tiden.
Kategori:

Här är vår fläder


Japp det blev 5 flaskor fläder med en liten taste of vanilia. Den har vi bestämt att den ska drickas vid speciella tillfällen. Så det bestäms nog strax innan vad som är ett speciellt tillfälle.

Det bästa är att nu kommer den riktiga sommaren också, det är väl ett speciellt tillfälle?!

Arbete i 2 veckor till och det känns helt ok. Brukar längta som in i efter semester, men nu tar jag nog mest en dag i taget. Det är lättare att leva livet så. 

Puss å kram till Dig !
Kategori:

Komplimang

Fasiken vad bra det är när vi ger varandra en komplimang och den kommer med genuin ärlighet så det känns i hela kroppen.
Jag känner att jag fått fina komplimanger den sista tiden och också kunnat känna och ta emot den med glädje. Nu äntligen när jag närmar mig 40 börjar jag tro på människor som säger något positivt till eller om mig. Tragiskt att jag innan inte kunnat tro eller litat på andras fina ord. 
Tack för att du är du!

Kategori: