Sommar och klänning

Ja på de sista 3 åren har jag kommit att älska klänningar, så har det inte varit på flera år innan dess. Underbart att bara dra en klänning över huvudet och inte fundera så mycket mer. Det är så skönt med värme och barfotaväder. 

Det är några veckors arbete kvar, men det känns ok för mig.

Ikväll har B övernattningsgäst och de är fortfarande ute, visst är de så skönt med ljuset och värmen!? Vi får njuta så länge det varar.


Skriv inläggstext 

Sommarlov

Första dagen på barnens sommarlov, själv har jag haft sommarlov en vecka och arbetat 5 dagar.


Tvn är på och barnen kikar på Sommarlov. Jag dricker kaffe i solen på altanen. Den blir en spännande dag då Biancas teaterläger på Teatersmedjan startar idag. Själv tar jag det lugnt, måste pausa själen lite.  Funderar lite på småutflykter för oss i sommar. Göteborg 2 dygn. Tingsryd 2 dygn har du något spännande tips?  Vad gör du i sommar? 
Kram. Nu är de dags att köra B 


TRÖTT

Jag tyckte jag var lite piggare ett tag i våras. Jag åt mina vitaminer och kände mig utvilad när jag vaknade. Nu känns det som värsta vintervilan är på inång och att jag skulle behöva gå i ide.  Kan hända att det beror på att mitt sommarlov från skolan började i söndags, hjärnan vilar och kroppen hänger på.Naturen är åtminstone stark, vacker och helt underbar just nu. Tänk om denna tid kunde vara i alla fall 3 månader till, detta är det bästa på hela långa året. Det njuter jag av.  Ta hand om dig. Kram