Bakom molnen...


Det började bli dimmigt redan igår kväll och det var svårt att se vägen när ja körde hem från jobbet 22.30.
I morse var det ännu mer dimma och jag känner att hela jag har haft svårt att komma igång. Plötsligt sprack det upp mellan molnen och solen lyser nu klar. Jag känner mig själv mer pigg, vad vädret kan göra för en. Jag tycker denna bild är mysig, det mörka och gråa mot de ljusa molnen och solljuset. Sedan att det är dålig kvalite på fotot i sig kan kvitta, känslan är åtminstone härlig.
 
Nu är rasten slut och jag får gå in och arbeta igen.
Kram till dig! 

Vanlig dag

Japp nu är festen över och det är måndag igen. Här sitter jag och pausar i mitt arbetexmed eximinationer och hemtentamen. Jag minns tillbaka till den underbara lördagskvällen som jag delade med nära och kära. Fantastisk stämning, härliga skratt och kramar. Ni gjorde kvällen så bra! Nu har jag hunnit smälta och fattar att jag fick mer än kärlek jag fick även presenter som var så passande för mig. Tack ännu en gång.

 

 

Jag har många mer foton men jag vill inte slänga ut dem här för jag är osäker på om alla vill finnas online...så med respekt liksom.
Nä nu ska jag fortsätta mitt tänkande och skrivande. Kram

 

 
 
 
 
 

150 cevapici

Ja idag har vi förberett för morgondagens 40årsfest för mina närmaste. Fixat 150 cevapici, pizzasallad, olika dippar/såser och 3 gooooda tårtor.

Det bästa med gårdagens födelsedag var att barnen hade ställt klockan och fixat mitt favoritte, rostemackor med ost och marmelad, tänt ljus, teckningar och presenter som de själva valt och köpt för sina egna pengar. Jag började gråta av kärlek, lycka och stolthet. Mina underbart fina flickor. Vilka röster jag vaknade till, som om våren kom för tidigt 😍