Ibland funkar de ganska bra

Igår Tabata som jag kännde gick bra och jag orkade ganska mycket trots nya moment. Det känns mycket i axlar och rygg. Idag ville jag träna lite till. För första gången på månader steg jagcutandör dörren för att jogga en runda. Det kändes så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. 3 km blev det, men sedan var jag ganska mör och kände av rumpövningarna från gårdagens tabata. Jag hoppas iom detta att träningen går framåt nu ett tag. I love the feeling, så befriande och stärkande.


Ett gott nytt 2016 till dig och mig, jag tror vi ses snart igen!


Kategori:

KFC

På vägen hem från Lalandia gled vi in på KFC i Lockarp. Vi hade planerat IKEA men när vi såg KFC-skylten så fanns ju inget annat val.Nu är det dags för en liten runda på stan med B och I innan vi sticker på kvällens Tabata....
Kategori:

Lalandiajul

Jaha då är vårt julfirande slut. Vi har spenderat 3 dygn på Lalandia i Rödby och det har varit avslappnande och mysigt. 15 personer har vi varit i vårt gäng, sedan har vi träffat på fam. Jennifer Hultmark å Rosie Sikora några gånger. Kanske det är sista julen här då det varit lite väl mycket folk på badlandet för min smak.


 Forsen stängdes av till och från och det var det roligaste äventyret för de stora barnen. Duschutrymmets golv var så jävla skitigt så till och med jag mådde illa. Det var kallt i luften och jag är besviken på att de tagit bort 2 bubbelpooler inne. Tur man börjat bada mer än tidigare så att jag haft det mysigt med alla i bassängerna och att värmen av en stor familjen gör livet bra.


Visst blev det julbord med både kallt och varmt. Vichade delat upp maten så alla bidrog med lite av varje.


Julklappaspelet blev inget bra för varken mig å Ivan, men min snälla mmma skänkte en klapp till IvanKategori: