YSB med Eva

Nu ligger vi här, på ett lite annat sätt än planerat men vad gör de. Huvudsaken är att vi bara är.

Jag bjöd hit Eva som en 40årspresent till henne och hon bjuder tillbaka en lite tidig present med en Creek spa som vi var på tidigare idag.
Så mysigt och avkopplande.

Paus i pluggandet

Har jag berättat om min nya tjänst? Jag har blivit erbjuden en såkallad ast-tjäsnt som innebär att jag är heltidsanställd med 50% arbetstid på 1177 och 50% studier till specialistsjuksköterska. Jag slipper alltså lägga 140% för att kombinera studier och arbete. Vilket fantastiskt erbjudande från min arbetsgivare. Jag är så glad och fler kring mig såklart. Det blir en helt annan livskvalitet för oss.

Idag pluggar jag livsvärldsteori och ska fokusera på intervju och samtalsstöd. Om du är intresserad av vad jag gör så beskriver jag det 😉

Annars lunkar allt på nästan som vanligt. Lite förkylning men jag har en annan rolig sak att berätta. Jag har nu gått ner 21 kg och har alltså "bara" 7 kilo kvar till mitt nästa delmål som jag ska klara innan bikinin i Thailand hahah. Får se om det lyckas, det känns som jag max kommer klara 5, men va gör de om 100 år.

Önskar dig en bra onsdag! Kram

Justin Bieber

I söndags åkte vi till Köpenhamn för att se på familjens gemensamma idol, mest vi flickor 😉 Vi lånade min systers bil modell större plats så min systerdotter och hennes vän skulle få plats. Visst ser vi taggade ut i ett regnigt Köpenhamn.

Det bästa med denna dag och upplevelse var att få vara med våra barn. Deras glädje inklusive glädjetårar var så häftig att få uppleva. Jag tyckte också att det var mäktigt att få se Justin live. Många gånger gick mina tankar till hur mycket han ändå får utstå trots ett mäktigt liv som artist och allt vad det kan innebära. När han kom in på scen fick jag gåshud. Recensioner finns på nätet så det gör jag inte här. Favotitlåtarna var förstås de låtar där hela publiken sjöng med och vi kände sådan glädje tillsammans.

Kanske ska man inte avsluta med tråkigheter.. men här kommer det ändå!! Jag fick böter på Nettos parkering i Köpenhamn, jag skulle vara lite sparsam och köpa öl och vin billigare trodde jag... men nej 767 svenska kronor har jag fått böta. Hoppas drickan smakar 🍺