Ny blogg.se

Jag måste erkänna att semestern gör en sämre på att blogga, jag vet inte varför egentligen. En del av att jag har ett minskat bloggande är att jag inte gillar nya upplägget av bloggen här på mobila delen. Jag är nog inte tillräckligt insatt och nyfiken på förändringen.

Jag vill idag medt berätta att vikten fortsätter neråt och idag är det -15.8 kg ner och löpträningen går bättre och bättre. Jag är liksom på G . Nu är det 16.2 kg kvar till mitt mitt viktmål och 22.3 till normal Bmi. Hejja mig!

En vecka kvar att semestra

Ja efter en fullspäckad helg sitter vi här nu med 4 gäster. Ivans syster är här
med sina 3 barn. Kusinerna älskar varandra så mycket och det är så härligt att se.

Så nu har vi några dagar tillsammans.

Igår var vi med Svängstakusinerna på Tosselilla och det var fart hela dagen. Vi åkte hemifrån 8.15 och kom hem 21 på kvällen. Riktigt kul för 6 barn och 4 vuxna. Min coola mamma hängde på när barnen inte ville åka vörstingarna själva.

Blandat väder och Putt In

Nu har vi varit hemma nästan 1 vecka och vi har väl inte sysslat med så myckt annat än att träna, se på film och plockat.


Jo förresten så åkte vi till Ronneby i söndags. Vi började med att fynda en del på Brunnsloppisen. Bla en ny stor resväska och lite böcker och filmer.Sedan åkte vi för att besöka vår vän Ammie som precis blivit klar kock och börjat arbeta med nyöppingen av golfrestaurangrn Putt In. Självklart provade jag deras hamburgare. Hamburgare är typ det godaste jag vet.

 

Kategori: