Träning och svett

Kom för någon timme sedan hem från ett jobbigt pass på Motiva. Idag var det jogg för hela slanten. Min kondis är så dålig och jag måste klara milen utan att stanna, det är årets mål. Det andra är 5 km under 35 på Blodomloppet. Jag jämför mig bara med mig själv såklart. 107 kg människa så kan jag inte jämföra mig med andra. Klart man alltid ska köra sitt race och jag hoppas att jag ger mig fan på att förlora vikt för då kommer de ju bli lättare.

Bilden nedan skickade Ivan till mig på messenger igår.


Jag önskar dig en trevlig helg!
Kategori:

Delat

Det är slutet av dagen och jag är glad att jag är ledig imorgon. När jag kom hem efter första arbetspasset för dagen åkte jag direkt ner till sjön vid mitt förädrahem och där var min familj, mina föräldrar, mina syskon med syskobarn och vänner. De hade precis grillat klart så jag fick både en grillad kabanoss och en hamburgare.
 Barnen hade åkte skridskor på sjön där min pappa hade lagt 2 timmar på att skotta bort snön från isen. Hjälte för barnen. 
Nu ska jag snart sova och hoppas på att din vecka börjar bra imorgon.
Kategori:

Hemmagjord Pizza a la Ageton

Ibland får man ta sig tid att göra saker man så gärna vill. Som att träffa vänner.

Det brukar vara så att på fredagar är alla trötta och vill bara slappa, men vi bjöd Larsens på pizza och sedan satt vi bara och snackade några timmar.

Jag har arbetshelg så jag jobbade igår kväll och idag blir det en delad dag som vi inte brukar ha, men med personlbrist får man vara flexibel å försöka hjälpa till så gott det går.
 Ha en fin dag !!
Kategori: