Malmö på sportlovet

Hej vännen!
 
Jag har försökt göra flera inlägg via appen men den stängt bara ner varenda gång. Jag som har haft så mycket kul att berätta....eller hur hahahah.
Sportlovet är ju slut nu och barnen sover förhoppningsvis inför skoldagen imorgon.
 
Vi har haft det bra och jag har inte behövt arbeta så många pass.
 
Jag har misslyckats med att hålla reda på mina guldsmycken som jag la av mig under träningen i tisdags. Mitt halsband som mamma gett mig och även min vigselring sedan 10 år tillbaka precis i år. Jag hoppas verkligen någon hittar det och lämnar in till polisen dit jag anmält det.
 
Nästa inlägg ska jag skriva lite om resten av veckans aktiviteter.
 
Vad har du gjort på lovet, har du kunnat vara ledig? Herregud snart är ju första vårmånaden här, har aldrig varit med om en sådan kort vinter, vintrarna som brukar vara så sega.
 
Kram till dig, vi ses snart!!

Monsterträning

Eftersom skolgympasalen får nytt golv nu under sportlovet så fixade min svåger en annan plats och annat träningsprogram åt oss tisdagstabatare.

Vi var igår i brottarstugan med en av deras tränare. Fönster dimmade snabbt igen och det grymtdes, det ljöd hejjarop och glädjetjut i den gamla stugan i skogsbrynet. Det var länge sedan jag hade så kul under en träning. Det var visst folk som smygfotade utanför 😉😂

Kategori:

En bra fredag

Ja detta var den första lediga dagen av många. Den har innehållt mycket. Jag orkar inte ens räkna upp allt och det är liksom inte heller av intresse.
Nu ligger 2 tröttisar bredvid mig och jag väntar på att Bianca ska komma hem från sportdiscot 6:orna har nu innan sportlovet.

Innan discot hade Bianca hit 2 vänner och jag fixade lite gott till dem, som verkade uppskattat.Älskar reor, har idag shoppat rea på Intersport och även 30% på rean på Ellos.
 Titta så fin Olivia är i sin nya jacka. Tänk om man passat så fint i starka fäger som hon gör.

Kategori: