vår en stund

För mig har det kännts så. Jag har ju arbetat hela soliga dagen och när jsg slutade jobbet var det strålande sol och hur gött ute som helst. Nu har det mulnat på och blåser så det viner i skorstenen. En lycklig B fick iaf vara utan jacka från skolgården till bilen, med mormors stickade kofta på sig förstås, hon gjorde någon sorts vårdans på gården.Kategori:

skolan

Det blev jag som fick följa med B till skolan idag. Det började med att en kille från en hadbollsklubb kom för att instruera barnen i handboll, lite svårt men de flesta gav allt :)Lite nostalgi att hänga i min första skolas gympasal..massor av hela havet stormar och bollspel har utövats därinne.
Många barn var självklart nyfikna på mig och ville hålla hand, dra i min tröja, visa olika saker och leka (jag är världens sämsta lektant). Lunchen var jättegod och jag provade även det vegetariska alternativet. Vädret var underbart idag och vi passade på att kasta och sparka boll på fotbollsplanen, jag och Biancas 3 bästa tjejkompisar i klassen, jättegoa tjejer.
Helt slut efter detta besök skulle vi ändå ge oss på en picnic och hembakat på närmsta lekplats. Det blev chokladbollar och saft, väldans mys.Nu måste jag vila, magen mår inte alls bra...
Kram, längtar tills nästa helg ...wiiie
Kategori:

En bra dag

Nya saker på jobbet och lite trevligt mys med familjen. När barnen hade lagt sig (den ena prinsessan med glittrigt diadem)så kom snälla maken med kvällsmackor och gulddrycken.
Vi ska redan sova..för de är så gött. Ivan ska följa med B till skolan imorgon och hon har varit hur uppspelt och förväntansfull som helst över detta idag.

Satt och tittade på mello som vi spelat in, lyssnar och ser Robin med andra ögon och öron idag. Sjunger han den till sin mamma i himmeln? I alla fall är känslan jag fick så stark att jag fäller tårar (vilket iofs inte är ovanligt för mig). Tänker åter igen på mina mamna som är så stark och jag är så stolt över henne.
Blev inte så engat inlägg..men jag återkommer :)
kram gonatt!
Kategori: