Varannan vecka

Så är det för det mesta med mitt jobb, varannan vecka mycket jobb och veckan efter mindre. Denna vecka är 6 dagar och tyvärr mycket barnvakt då man tror att "folk" inte arbetar röda dagar och inte behöver barnomsorg. Kristi flygare är väl snart också här och strular.
Men denna veckan kommer ändå bli jättebra, bara planering görs.
Solen. Har lyst in i rummet i 2 timmar nu, synd att man då ska jobba till 23 ikväll, jääääsp.
Nu ska jag upp och träna, svejs!

Älskade filmen

En totalupplevelse var vad bion ikväll gav mig. Action, humor och budskap i samma film. Overkligt? Njae, låt oss drömma lite, fantasi har väl alla trots vi lever i verkligheten? Det var hur grym som helst och jag var nästan uppskruvad när vi gick ut från bion.

Imorgon ska vi på 6-årskalas och jag är så duktig som avstår sötsaker heeela tiden, kanske inte bara för att jag ska vara duktig, utan för att Jag kan ;)

Jag är så peppad av att träna nu efter att ha provat nya skor och köpt vikter och träningsvideo, vilken härlig hobby.

Kram!

Pust

Fasiken vad svårt det är med skor, men ack Så viktigt. De som är slut i hälen är jättesköna men "sluttar" lite för mycket. Annars är de bäst för mitt största fotproblem med Morton. Köpte ett par Nike idag, jätteont i foten efter bara några minuter, ömheten sitter fortfarande kvar. Nu köpte jag ett par New Balance, tror jag de hette, som jag ska gå runt i inne, får se hur det slutar.
Trött på skiten är jag iaf. Efter alla affärsbesök och promenad med Tilda så är vi på lite slapp hos min svägerska Nena, sen blir det bio med en massa action.
Blir en bra dag till slut.
Kram till dig!