Ett nytt år

Ett nytt år står inför oss och jag kan bara önska att det blir bättre än 2013. Jag har upplevt många fina saker under året, men det har troligen varit det jobbigaste på väldigt många år.  
Så tack alla för den stöttning jag fått av Er, det betyder så mycket!
 
 
 
Egentligen har jag väl inget nyårslöfte, man ska inte sätta press på sig själv i onödan. Men jag ska fortsätta min resa mot en bättre hälsa som innebär att ta vara på mig själv ovh mina känslor på ett snällare sätt, bara ge den energin som jag kan ge, vara snäll mot de som är snälla tillbaka ;) och fortsätta min pågående viktresa som haft lite paus i 5-6 veckor. 
 
Sist önskar jag alla mina nära och vänner ett gott slut på 2013 och ett underbart nytt år!
Puss!

saknar

Attans så sugen jag är på mammas Ris ala Malta. Saknar den så. Får nog fjäska till mig det och lite skinka också ;)Idag har vi köpt ny diskmaskin, tvättat bilen i Swingets egna tvätthall och ätit tacos med bror m. familj.

Nya friska tag inför morgondagen.
Jag mår bra och börjar jobba om 10 dagar ♥

#Lalandia Hemma med halmen

Borta bra, men hemma bäst, så är det och bör vara.
I måndags åkte vi ganska tidigt mor Danmark och Lalandia, vi chekade in och slängde in packningen i vår lilla söta stuga och tog första båt till Tyskland, shit jag var otrogen och åkte inte alls med Stena Line ;)
 
Barnen tyckte det var liet spännande att åka båt, vi gör ju tyvärr inte det så ofta. Lite julkänsla gav det även på båten.
 
 
 
Här har vi bott i 3 nätter och dagar, firat jul, skrattat, myst och vrålat av rädsla. 
 
 
 
 
Vrålade gjorde jag inne i denna. Jag sa till mamma när vi kom närma Tornadon, du den ska vi åka under denna vistelsen ;) Då kommer min bror nedför trapporna och säger att han inte får åka ensam.... mamma jag och lillebror får kliva upp de 95 trappstegn (pust och stånk) Jag var coollugn och fattade nog inte vad jag hade gett mig in på, badkrukan Jenny liksom hahahah.  Vi satte oss i den stora gummiflotten och blev ombedda att hålla hårt. Det började lugnt tills vi kände det som vi föll i 90 graders vinkel rakrtner (vilket inte var riktigt 90, men ändå)
Jag åkte även andra rutschkanor med de stora flickorna och vi hade så kul tillsammans, länge sedan jag hade så kul <3
 
 Fatta att jag åkte denna, jag fattar det inte riktigt, känns mera som jag hade en mardröm hahahhah
 
 
 
 
Vi har ätit julbord i stugan, badat en massa, köpt lite fina kläder till familjen, ätit god och mäktig buffe, dansat med Nils Plys och Monkey Tonkey och allt det som hör Lalandia till. 
 
 
 
 
 
 
Hoppas din jul blev som Du önskade, massa kramar från mig till dig!!