Event Smarteye

Det var ett tag sedan jag var på ett event. Ikväll var det dags i höstrusket inne i Smarteyes lokal vid torget i Karlshamn.


Det var Ingela som bjöd in oss till tjejkvällen där även Parfymeri1 och Arizona visade upp sig.
Vi blev välkomnade in i värmen med goodiebag, champange/cider och gott.
Vi fick se en modevisning med bågar från Smarteyes, kläder från Arizona och smink från Parfymeri1. Tänk vad häftigt att ha olika bågar till olika outfits. På torsdag ska jag tillbaka för en gratis synundersökning, kanske denna åldrande "tjej" faktiskt ändå behöver brillor. Den som lever får C.


Kategori:

Vardagens gång

Varje dag rullar på som vanligt. Lugn, småkaos, kärlek och gnabb. I helgen var det lite övertidsjobb, kalas, simning, fotboll och jag bytte till vinterdäck NÄSTAN själv. Det är så livets gång är just nu. Idag är jag hemma själv och tiden rinner på snabbt, det finns alltid mycket som behöver göras och jag är inte ens halvvägs. Imorgon är en annan dag liksom.
 Det finaste idag är solen som lyser mot den vita snön och värmen från brasan. Kram och kärlek till Dig!
Kategori:

Hallå!!!

Detta är alltså min första och sista tatuering. Jag har aldrig i hela mitt liv velat ha en tatuering, tills i somras. Min make köpte ett armband där det fanns en liten söt berlock i form av ett peacemärke. Idag åkte vi stan för lunch...men det blev dropin på Good guys tatoo istället

Kategori: