Påsken är ju här nu

Jag hoppas du får en bra påsk med allt vad det innebär för dig. För mig innebär det både jobb och ledighet. Ledigheten kommer bestå av träning, familjeliv och lite påskgott. Jag gick halva byn runt igår kväll med typ världens finaste påskkärringar. Kan man inte få påskkänslor då så får man det aldrig. Hos min faster Siv som alltid är lika vänlig och go.

Kategori:

Jogg

Idag har jag och Anna joggat tillsammans för andra gången denna veckan. Idag blev det en sorts intervall i 3,3 km som går runt en sjö här i byn. 

Visst är det vackert att jogga här kl. 8 på en lördagsmorgon?!


Det är nyligen ditlagt mjukt spån som gör det mjukare men dock lite tyngre att ta sig fram. Vi kände att vi orkade mer idag och tog vara på det. Nu hoppas vi att detta kan peppa oss tillsammans inför sommaren. Tyvärr sitter jag nu med huvudvärk då jag druckit för lite dygnet innan löpningen, men allt löser sig! 
Kategori:

Letar resa

Jag har hållt på att kika på resor sen sista månaden eller månaderna. Det har funnits många tillfällen då jag bara varit ett klick ifrån flera bokningar hhahah. Bla. Sicilien i maj, Cypern, NY i september och Thailand i december. Vi inväntar nu lite frågetecken sedan bokar vi Thailand som blir en present till mig 40 år och min mor 60 år i mars 2017.

Annars har jag ledig helg och har som vanligt inte kunnat låta bli att hålla o penseln.


Dagen har också spenderats med min älskade barn. Verkligen det finaste som finns och guldet i mitt livKategori: