myskväll

Här sitter jag och myser med båda flickorna. Lilla O ser väldigt trött ut så hon däckar nog snart. Det har varit en oerhört varm och kvav lördag då vi städat och fixat i barnens rum och jag har hunnit städa i bilen. Lite nytta får man väl göra trots semester, annars ligger ju allt kvar när man börjar jobba..det är väl inte riktigt meningen?

Pappa I är på bio med en av hans allra bästa vänner och han verkar må så bra. De är på dubbelbio med en snabbmatbit däremellan. Imorrn har vi kalas då Ivan fyller år. Han och Christofer ska själva göra tårtan imorgon :)
Hoppas ni har det bra?

avslappnat

Jag känner mig avslappnad och trött på samma gång. Vi gör inte för många knop mer än att umgås hit och dit. Bilen behöver tvättas och städas. Boden behöver målas, några rundor till tippen...men den tiden är en annan dag.

Idag har vi varit på stranden nästan hela dagen och barnen har haft kompisar och varit på superbra humör.


Vi hörs en annan dag..för nu ska jag fixa lite!

Tack

Alla som stöttat mig!

Idag har vi firat yngsta dottern som fyller 4 år. Släkten har varit här och alla verkar nöjda, särskilt födelsedagsbarnet. Hon blev ju till och med uppmärksammad och grattad av sin syster på Bolibompa imorse.
Nu har min semester börjat och jag mår bra om än lite trött efter dagens kalajs. Imorrn får vi besök av min svägerska m. familj, 7 personer ;) sla bli mysigt att träffas igen.

Hoppas Du mår bra?! Kram