Grrrr

Denna dagen är ingen bra dag. Började med pepp för gymbesök 4.50...kunde inte somna om.. Började träna 6.15 och gud så dåligt de gick... så besviken på kroppen. Men men bättre nästa gång I hope. Känns som den är så ö

åg just nu. Svullen, trött, huvudvärk och en massa irritation och faktiskt lite stickningar/domningar i ansikte å fingrar.

Jag har iaf haft fina dagar under veckan. I tisdags var jag och 3 kollegor på besök i Ronneby på Inre hälsa. Vi slappade i ett saltrum och jag kom tom in i meditationsmode på 40 min. Underbart och tårarna trillade lite lätt längs mina salta kinder. 


Efter det blév det bakad potatis på garlic house. Mums!

Det är jobbehelg så man vet vad man ska göra. Vad hittar du på? Är ni på äventyr i snön eller slappar du? Vilket som önskar jag dig en fin helg!
Kategori:

Fokus

Första veckan på vv gick bättre än förväntat. Denna veckan gick de fruktansvärt fel. Jag analyserar och tror att jag skriver i fel när jag sätter upp vad jag äter.

 Jag ska vara duktigare på att mäta vad jag äter och kanske dricka en skvätt vatten mer. Har ju ändå tränat 3 pass i veckan..varav 2 tog musten ur mig rejält.

 Det ÄR ju maten som är viktigast. Kaffet som jag börjat dricka hjälper ju inte hahahhaa.
Jag fortsätter att kämpa. 


Kategori:

Inte allt på en gång

Jag har varit off ett tag och det händer faktiskt lite saker då och då. Som i torsdags då vi såg den fina showen med Disney on ice. Det var julklapp till Olivia som vi åkte på med Ammie och hennes yngsta dotter. 


Vi slog till med en hotellnatt...som jag på morgonen sprang 3 km på löpbandet på för mig rekordtid tihi 21.10. Det tråkiga är att jag nu har ont i mina benhinnor. Jag köpte även min första Odd Mollykofta (yippi) 

Kategori: