Down

De flesta dagar är bra både kroppsligt och själsligt.
Igår var ingen sådan dag. Helt plötsligt slog en ridå upp mot hjärnan och kroppen. Jag orkade inget och ville bara sova, sova och sova. Jag tror att det är kroppens reaktion på att något blivit för mycket. Idag mår jag fortfarande inte 100. Det är inte lätt att anpassa både kropp och själ till samma mål. Idag behöver kropoen träning och jag hoppas på att knoppen mår bra av det också. 

Igår var min Olivia på bvc för läkarkoll och spruta. Hon var väl förberedd och så otroligt duktig. Så stolt mamma blir.
Kategori:

Lördag i Malmö

Ja igår var det äntligen dags att åka till Malmö för att träffa Fnulan och hennes vänner. Från Höör till centralstationen där jag hämtade upp Maria och Terese och vidare mot Perfect skin.
 
 
Där hade de dukat upp med både bubbel, kaffe, juice, fräscha frukter och goda tilltugg.
 
Jag började min stund att kika på när en tjej la på fransar och blev lite besviken på mig själv att jag inte satte upp mig på de. Verkar så smidigt att slippa kladda med mascara varje morgon.
Jag passade även på att testa och ta reda på rätt bh storlek så snart har jag en underbar och perfekt passande bh för första gången i mitt liv.
 
Sedan både klippte jag mig och gjorde en ansiktsbehandling.
Det var en mysig dag med ett glatt gäng. 
 
Vid lunch träffade flera av oss på ett fransk litet ställe där jag åt en god lammfärsbiff. Smakerna fick mig till att längta till Grekland en stund. Där fanns en del tzaziki under den där biffen.
 
 
Vi fick presentation och visning av Joanna på fillerbehandling, Anna visade taffy av Fnulans ögonbryn. Taffy som är en sorts pigmentering som sitter i flera år. Kent presenterade tandblekning från Brilliant smile, där man inte skadar emaljen..
 
Tack så mycket Fnulan. Du har ett stort hjärta ❤
 
 
 

En berg å dalbanedag

Flera positiva saker men flera negativa saker har idag kommut fram och alla de 4 tingen handlar om människir i vår närhet ❤

En sak är dock fin, jag ligger för övernattning hos min syster Mija och det är så skönt att äntligen ses på riktigt å inte bara en kram hit å dit. 
Barnen ska imorgon spendera sin tid med moster och kusin Leo, medans denna mamman ska fuxa hår å fejs. Kram till dig!


Kategori: