Snart oktober

Då var det kanske dags att berätta lite om mina studier. Jag har ju sedan ca 1 månad tillbaka börjat min specialistutbildning till psykiatrisjuksköterska. Jag läser på halfart 50% och arbetar tyvärr 90 %. Den ekvationen går inte riktigt ihop för min del, men just nu har jag kommit lite i fas med tiden ändå. Det har blivit mindre tid för familjen och absolut mycket mindre tid för vänner. Jag hoppas att jag kan planera in på ett bättre sätt så jag hinnee med alla mina viktiga delar av livet.

Hur mår du? Tycker du också att det är skönt att mörkret faller och regnet kan vara lite avslappnande?

Hoppas vi ses snart igen och att jag kan ge även bloggen lite mer av min tid.
Kram

Lördagsmys

Ja, vad tänker jag på!? Förkyld och känner mig uppsvullen i skallen. Det trevligaste med denna helgen har varit allt vi ändå hunnit med tilsammans med våra kära. Barnen har uppskattat allt det lilla vi gjort. Ridit 2 minuter var under Sparbankens i Rosenträdgården och en enkel fika på Citygross.

Vi vuxna njöt nog mest av lördagskvällens mys vid Aborresjön med löpning för barnen och grillning.

Hejja mig

Just nu är jag inne i en bra period *peppar, peppar, ta i trä* vikten går sakta nedåt, jag har hittat ett bra sätt att balansera kalorier och använder sällan aspirepluppen. Den är som ett komplement när det går segt med vikten. Idag var första träningspasset sedan tjejmilen och jag var riktigt sugen på att träna. Jag ska redan börja ladda inför bättre tid på milen nästa år. Det är så jäkla kul att jag hittat den träningsform som passar mig. Nästa mål är 79 kg tills Thailandsresan. Så nu kör vi! Vill du hänga på löppepp till nästa tjejmil hojta till så drar vi igång en grupp på fejjan. Nu kaffe!!