Aprilväder

Alltså vilken dålig rubrik jag fått till!!! Nu är det ändå dags för mig att också få klaga på det här skitvädret. Det är inget ovanligt men nu längtar vi efter sol och värme och vi är så värda det. 

Idag har det verkligen varit full fart. Vi la över 2 timmar på att rensa ut och åka till tippen. Tungt arbete minsann bla. blöt masonit. Nu ikväll har jag joggat 3 km samtidigt som barnen cyklade med mig. Bra kombo. 

Min nya mobil kom i fredags och idag spräckte jag glaset när mobilen gled ur fickan... mobilskalet är beställt...vad hjälper det.

Nu blir de soffan med älsklingen!

Kategori:

Kusinkärlek

Jag är så lycklig när barnen är lyckliga. Just så är det när de tex. träffar sina kusiner. Nu är vi i Skövde och myser. Tyvärr var det länge sedan sist.


Vi kan ju hoppas att de snart kan träffas igen och att det blir under sommaren så man kan vara mer utomhus. 


Kategori:

Huslig och kraftkvinna på samma dag!?

Så är det. Jag har bytt till sommardäck nästan helt själv.. när jag kom uppkörandes på mina föräldrar hade min pappa lagt fram allt som behövdes och körde första omgången med domkraften. Sedan sa jag att jag fixar de om du lotsar mig första däcken och på 20 minuter var jag färdig. Känns helt ok 😆

Väl hemma har jag gjort mat till familjen (är ju oftast Ivans uppdrag 😉)


Strimlad kyckling med morot purjolök och creme fraiche, smak av gurkmeja och vitlök.


Sähär blev det med mos av potatis och lite morot på och såklart fick det bli en god pizzasallad också.Jag är hittills så nöjd med dagen, men hur ska jag hinna träna när jag börjar 14.30? Nu hämta Bianca på skolan!
Kategori: