Valborg

      Rösta på mitt bidrag!
 
 
God respons bland mina fina vänner och även min makes arbetskamrater :) Men jag behöver mer röster, för de som ligger bakom mig får ju också röster, vill ju inte att de kommer ikapp mig ;).
Idag är både jag och Ivan lediga och är hemma med Olivia och myser med henne. Ivan som gillar att pyssla med foton och bilder mer än mig gjorde denna roliga bilden :) Hon leker fågelskrämma mohahahha. All uppmärksamhet hon kan få gillar hon, är det så med era barn också? Hon är även väldigt kärleksfull denna donna, hon vill ofta höra och säga att hon är mitt hjärta <3
 
 
 
 
 
Just nu står en kille och putsar våra fönster, det låter snobbigt att sitta och glo på när man är ledig och anledningen är att jag är urusel på att putsa fönster. Vi har inte så mycket planer för kvällen, båda arbetar imorgon som vanligt när andra är lediga, typ. Troligen går vi ändå till Svängsta If:s firande på fotbollsplanen, hoppas det blir uppehåll och inte blåser så de kan elda lite, det älskar ju barnen. Där finns även lotteri, chokladdjur och fiskedamm för barnen skull. 
 
Kram och hoppas du får en fin korthelg!
                               

Jag vill ha mer sol

Rösta på mitt bidrag!
 
 Tryck på Stena Line loggan här ovan för att rösta mig vidare i #bloggbussen13.
 
 
 
Jag har inte hunnit vara inne här och blogga särskilt mycket under helgen, jag har jobbat fre, lö och söndag så därför har jag ledigt idag och faktiskt imorgon också, för jag jobbar på söndag istället. Vi har varit på middag hos mina föräldrar och träffat min faster med man där och även hunnit med lite altanhäng om än lite för kallt, nu måste värmen komma på allvar, eller?
En kompis åker idag till Cypern och där är det visst 35 grader!!! Skönt för dem att lämna detta land med denna kyla.
 
Jag brukar vara väldigt seg på förmiddagarna när jag är ledig, men idag har jag hunnit tvätta, skala potatis, gjort giknäcke och handlat med lilla loppan som är hemma med mig idag. 
 
 

#Bloggbussen13

Snälla du, det enda du behöver göra för att hjälpa mig och min dotter är att rösta på mig genom länken nedan via Stena Line. 
 
Rösta på mitt bidrag!
 
Efter att jag läst några av mina bloggvänners blogginlägg om #bloggbussen13 tänkte jag att jag också kör på och ser om jag kan komma med denna buss som jag läst om tidigare år. Det är i Danmark min mammas rötter är och just på Jylland. När jag nämnde för Bianca imorse att vi kan vinna resa bara hon och jag blev hon så glad, Åhhh vad mysigt mamma, bara du och jag och allt äventyr. 
 
Legoland var ju jag på när jag var liten och det var underbart redan då, tänk vad det har förändrats och tänk vad min legobyggande dotter kommer att tycka och sova på deras egna hotell vore ju en upplevelse i sig. Att vi sedan får göra det med andra bloggande föräldrar med barn i en gemensam buss Bergkvarabuss kommer ju vara något unikt som man aldrig kommer att uppleva igen. Att få åka båt med Stenaline och träffa Nicke och sova på hotell på barnvänliga Scandichotels och känna sig som en prinsessa på riktigt.
 
Att få komma på givskud
 kommer vara ännu en underbar upplevelse för B som älskar djur och vill arbeta med djur när hon blir stor. Antingen djurskötare el. veterinär. Hon vet vad hon vill till skillnad mot sin mamma ;)
 
Vi har varit på Lalandia i Rödby så många gånger förr med aldrig i Billund lalandiabillund spännande minst sagt.
 
 
Arrangörer är Stena Line och  
http://www.twingly.com/
 
 
Kategori: