Sportlov

Inledningen av sportlovet började med jobb för min del och polypborttagning för maken.
Efter det har jag varit ledig och vi har träffat släkt med många kusiner. I onsdags tog vi en geocash och lika glada som vanligt blev vi.
 
 
Efter lunch badade jag med Bianca, Olivia och kusin Felicia. 3 turer i vattenrutshkanan blev de, inte längre en badkruka?
Nu är det jobbhelg och jag drog på en kort och lätt jogging idag innan jobbet. Det känns bättre att göra lite än inget alls, dock är det tråkigt när man är stressad. <Annars hjälper träningen mig oerhört mycket både fysiskt och psykiskt, det är som ett litet lyckopiller och energipiller i ett. Så glad att jag hittat tillbaka till träningen efter 15 år. Vikten är nere på samma nivå som efter 1:a veckan på vv. Jag är i fas så nu kör vi 😂
 
kram och trevlig helg!
 
 
 
 

Vändning

På bara några har det mesta vänt. Svullnaderna har dämpats rejält. Blodtrycket är bättre. Huvuvärken/trycket är bättre. Pulsen är mer normal och jag känner mig gladare. 

Då många av mina sista inlägg handlat en del om sämre saker så vill jag bara berätta. Det känns så skönt att ha aviljan tillbaka och att känna att jag kommer Orka träna. Tack för att ni stått ut med mitt tjat ❤

Nu kommer vi orka geocasha mer. Wihoo. 

Puss å kram
Kategori:

Upp å Ner

De sista dygnen har varit blää. Jag  har så många underliga saker i kroppen just nu så jag orkar knappt skriva om dem. Jag har iaf ring vc för en tid, hoppas de hittar en tid till mig snart.
 
De 3 sista gångerna jag gått till gymmet har tryckt ner min självkänsla totalt. Jag orkar inget, idag fick jag on ti magen när jag försökte jogga, benen var så tunga å stinna så det gjorde ont i huden. Flåset är bortblåst eller rättare sagt, jag flåsar och har så mycket sämre kondis.
 
På väg till jobbet fick jag en avisering på facebook om att jag vunnit en tävling för L300.
Solen sken på min inre himmel. Så kul !