kärlek

Vår underbara och godhjärtade dotter 💗

Kategori:

Tråkmåns

Jag förstår att du kan tycka att jag är tråkig som lipar till det och klagar emellanåt. Livet är aå och min blogg består inte av ljusrosa moln och regnbågar med guld i slutet.

Jag tränar på och är ganska nöjd med det jag tränat på sistone. Det jobbiga och tråkiga är den lilla jävulwn som sitter på min högra sida och tror att den kan bestämma att jag ska ha ett sug för gott precis hela tiden.
Det kan bero på att jag planerar mina måltider för dåligt och att jag är ganska trött för tillfället.

Snart kommer guldinlägg och sånt nice.
Imorrn är det tjejboost och massa mys. 
Tolka det som bra pepp för mig 😇

Kram
Kategori:

Djuphet

Igår fick jag prata av mig med fina Christel som är en fin bloggvän och vän 💗 och idag fick jag ännu mer djupa tankar med min nya vän Ammie. 
Kontigt att man ena dagen är stark som Pippi i musklerna och samtidigt orolig i själen som ett litet barn som ligger skrämd i sängen av alla konstiga ljus och skuggor. Att efter snart 40 år inte riktigt hamnat på helt rätt spår i livet. Det kanske är så det alltid kommer bli.
För vissa dagar hittar musklerna ej fram, men själen lyser klar likt Polstjärnan, bara man fortsätter sträva mot en balans dem emellan och ändå försökerösten har lite av den påverkan på mig.
En brasa, tända ljys, lite filtar och lugnare tempo. Hoppas jag och höster hittar samklang och att vi hittar styrkan från varandra.
många kramar till dig vännen. 

Kategori: